h1

Despre o legenda in viata…

25/01/2013

Stiti, traim vremuri sarace… din toate punctele de vedere. Cand dai drumu’ la TV, daca nu te pozitionezi inteligent pe Nat Geo sau pe Discovery, risti sa vezi tot felu’ de ciudati precum Simona Senzual, Cruduta sau Bianca Dragusanu. Stirile sunt toate pline de violuri, crime si nenorociri, Dan Diaconescu INCA o cauta pe Elodia fara succes si exemplele pot continua.
Ce-i drept, exista cateva emisiuni pe care le urmaresc cu foarte mare placere atunci cand am timp sau noroc sa le prind la TV. Prima este In Premiera cu Carmen Avram, la Antena 3 iar cea de-a doua, Romania, te iubesc! la ProTV. Cam astea sunt programele pe care le urmaresc cu placere…
In conditiile astea, aseara, am vazut o emisiune care m-a uns la suflet. Sinteza Zilei cu Mihai Gadea si Florin Piersic. Este de nedescris ce trairi am avut ascultandu-l pe omul asta senzational care este Florin Piersic. M-a trecut efectiv prin toate starile. Am ras, m-am intristat, m-a sensibilizat, m-a bucurat… Tare as vrea sa revad emisiunea asta peste un timp. Am gasit aici inregistrarea emisiunii si va recomand tuturor s-o vedeti cand aveti timp.

Am retinut un lucru foarte misto pe care el l-a spus la inceputul emisiunii. Legandu-se de faptul ca toata lumea spune: “Aaaa, daca il invitati pe Piersic, vorbeste numai el, nu poti sa spui nimic de el”, a spus un lucru foarte misto. A spus: “Ba, copii, bucurati-va ca inca mai sunt printre voi si ca inca mai am ce sa va povestesc…”.

Si ma gandeam… oare asteptam sa-l pierdem si pe el pentru a ne da seama ce actor senzational a fost? Din punctul meu de vedere, daca se nastea in America, acum era cunoscut de toata planeta. N-o sa-l compar cu Clint Eastwood… dar as putea s-o fac lejer.

A, si pentru ca pe 27 ianuarie implineste 77 de ani, sper din tot sufletul sa-i dea Dumnezeu multi ani de trait… si sa ne mai povesteasca din aventurile lui la cat mai multe astfel de aniversari.

La multi ani, Pintea, Saptecai, Margelatu’, Harap-Alb, Luncan… La multi ani, Florin Piersic !

PS: cred ca regretatul Stefan Iordache nu s-ar supara daca as spune ca tu esti cel mai iubit dintre pamanteni…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: