h1

Raspunsuri…

04/04/2011

… la intrebari pe care nu mi le-a adresat nimeni :))

In principiu, ma simt dator cu o explicatie… si anume pentru faptul ca in ultima perioada n-am mai reusit sa va dau atentie si eventual, ceva de citit.

Motivele au fost multe… dar nu-mi vine niciunul in minte in momentul asta :)) Glumesc, chiar au fost destule iar cel mai insemnat este, probabil, faptul ca nu ma simt in stare sa va spun lucruri interesante. Si atat timp cat simt ca n-am nimic interesant sa va spun, consider ca n-are rost sa ne pierdem timpul aiurea (si eu si voi). Ce-am facut in ultima perioada? Pai… s-au intamplat foooarte multe in viata mea insa am sa ma rezum la cele mai putin importante. Adica am citit (de fapt, am continuat sa citesc, o sa va spun mai tarziu ce), m-am uitat la cateva filme, am gatit (sunt foarte mandru de asta), am alergat si mai nou planuiesc sa ma apuc si de mers la o sala de fitness (sa fac patratele pe abdomen :)) ) – pentru cine n-a inteles, asta a fost o ironie, urasc cacatul asta cu “patratelele”.

Mai mult, se pare ca voi fi obligat sa dau mai multa atentie obiectului aluia caruia mai acum un an ii faceam declaratii de dragoste (chitara)… si poate cu ocazia asta imi incep si proiectul ala vechi cu lectiile online (problema e ca momentan n-am cu ce sa filmez tutorialele <dar gasesc eu o solutie>).

Asadar, bine v-am regasit !

S-auzim de bine !

Advertisements

4 comments

 1. si eu urasc cacatu’ cu patratelele. ca is atat de greu de facut…


 2. 1. Salata de fructe nu intra la cap “gatit” 😛
  2. Stiu ce citesti si mai ales unde :))
  3. Lasa sala si hai in parc, 5 min alergat, pauza de chitara, 5 min abdomene, lesinam pe iarba si apoi mai canti un pic la chitara…


  • Andone, treaba sta in felul urmator:
   1. cred ca Adinul m-a parat c-am facut salata de fructe… sa va fie rusine ca ma barfiti 😀
   2. s-au dus demult vremurile in care citeam acolo, unde crezi tu ca citesc. In principiu, citesc in pat… culcat pe spate… acum stii :))
   3. Sa alergi tu cu chitara in spate :)) Nu stiu ce faci tu insa eu ies la alergat cam o data pe saptamana… timpul nu mi-a permis s-o fac mai des…
   4. decat sa cantam in parc… nu mai bine mergem la metrou? Facem si-un ban cinstit :))


 3. Sa canti la chitara e super! Succes si pofta iti doresc!Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: