h1

Leapsa sau exercitiu de imaginatie…

16/11/2010

… sau cum vreti sa-l numiti.

Va provoc pe toti cei care veti citi aceste randuri la urmatorul exercitiu:

Imagineaza-ti ca plutesti. Esti undeva sus, sus de tot, de unde poti vedea o gloata de oameni ce merg in spatele unei masini. Toti sunt imbracati in negru. Te apropii de ei (de sus) si incepi sa-ti recunosti cei mai buni prieteni, familia si colegii de serviciu. Toti plang, sunt tacuti si li se citeste durerea pe fata. Te apropii mai mult, privesti catre masina din fata lor. Te observi si pe tine, stand intins intr-o cutie din patru scanduri, cu mainile pe piept si inconjurat de flori. Ai ocazia de a participa la propria-ti inmormantare. Te inalti din nou, esti in inaltul cerului, in spatele gloatei, este intreaga ta viata de pana acum. Cu bune, cu rele, cu prieteni, dusmani si toate lucrurile pe care le-ai facut.

Iti dai seama ca de fapt ai murit si ca singurul lucru pe care il mai poti face este sa cantaresti lucrurile bune si lucrurile rele pe care le gasesti in spatele gloatei.

————————————————————

Stiu, multi dintre voi vor spune: “esti morbid, cum sa-mi imaginez ca sunt mort”. Da’ nu-i nimic, va spun sigur ca nu stii ce urmeaza sa se intample in urmatoarele 10 minute. D-aia viata e frumoasa pentru ca nu stii cand se sfarseste…

Acum, serios vorbind si revenind cu picioarele pe pamant si la propriu si la figurat, lasi ceva in urma ta? Cati oameni, exceptandui pe cei din acea gloata isi vor aminti de existenta ta? Lasi in urma ceva de care esti mandru? Ai schimbat lumea cu ceva? In bine sau in rau? Daca nu… ce cauti aici?

Intr-un post viitor, voi raspunde si eu. Astept reactii 🙂

Advertisements

One comment

  1. Hehe … mda, foarte interesant si de gandit. 🙂 Mi-ar placea sa las ceva in urma mea, nu stiu daca acum pot sa fac asta, dar poate pe viitor … in cativa ani, sa zicem, e posibil sa reusesc sa imi las amprenta pe ceva, cineva. 😀Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: