h1

bancu’ saptamanii

28/06/2010

A.S.: banuiesc ca multi dintre voi ati mai primit bancul… dar mi s-a parut atat de tare incat merita sa risc ­čÖé Si stiu, nu-i un moment potrivit sa radem sau sa ne tinem de bancuri dar apropo, mie imi pare bine ca se mareste TVA-ul… ­čśÇ

La sugestia Guvernului Boc, Directia Management Resurse Umane a Ministerului Apararii Nationale “descopera” ca in ultima vreme are prea multi ofiteri… se hotaraste ca acelora care vor sa plece benevol, “ca sa nu fie dati afara fara nimic”, sa li se acorde un bonus ┬áspecial de 100 euro pentru fiecare centimetru al distantei in linie dreapta ┬ádintre oricare doua puncte de pe corp.┬áCa un semn de bunavointa a Guvernului si cu aprobarea Cotroceniului, fiecare ofiter are dreptul sa indice punctele de preferinta.

Primul intra un ofiter de aviatie, foarte suplu, cere sa fie masurat din crestet pana in varful degetelor de la picioare. Avea 1.95m, asa ca primeste un cec de 19.500 euro.

Al doilea vine un ofiter de marina si cere sa fie masurat din varful degetelor de la picioare pana la varful mainilor intinse deasupra capului – “atata cat are cand inoata” – si masoara 2.55m. Pleaca marinarul cu un cec de 25.500 euro. Intra si al treilea ofiter, un zdrahon de infanterie. Cand e intrebat cum sa fie masurat, asta zice: “Din varful penisului pana la testicole”. Mustacesc astia de la pensii intre ei si ii atrag atentia ca ofiterii anteriori plecasera cu niste cecuri frumusele. Asta nu si nu, ca pe el sa-l masoare cum le-a cerut. “OK”, zic ei.

Asa ca medicul ii cere ofiterului sa-si dea jos uniforma. Infanteristul se dezbraca, medicul scoate ruleta, o pune pe varful penisului si dupa primii 20 de centimetri se aude un strigat: “Dumnezeule mare! Unde va sunt ┬átesticolele?…”

Ofiterul: “In┬áIrak┬á!!!…”

Advertisements

3 comments

  1. :))) tare bancul


  2. Da, deci am calculat si-ti zic eu cat a luat omul.
    Distanta intre Romania si Iraq e de aproximativ 2000 km (1997 din Bucuresti pana in Bagdad). Transformand in centimetri, asta vine…200.000.000 de centimetri…inmultit cu 100…cam 20 de miliarde de euro. Nu-i rau deloc.


  3. fain bancLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: