h1

frustrari de duminica seara

13/06/2010

LaterEdit: Iar din EVZ aflam cum “Victimele mineriadei din 13-15 iunie 1990 au început să strângă semnături pentru arestarea lui Ion Iliescu”. Saracii, n-au avut odihna si s-au intors. Acum bantuie si vegheaza sa-l bage la parnaie pe tataica ala care abia-si mai taraste basinile…

——————————–

Niste idioti s-au apucat sa protesteze in Piata Victoriei. Inca de saptamana trecuta am vazut un grup de oameni cu pancarda pe care scria “Iliescu arestat, jos comunismul !”.

Incredibil cata dreptate a avut Einstein cand a spus “doar prostia si universul nu au limite… dar despre univers nu sunt atat de sigur.” Cat de prost sa fii sa crezi ca babalacul de Iliescu este in momentul asta cea mai mare problema a Romaniei?

Doamne, iti cer rabdare, ca daca-mi dai putere merg in piata si-i omor pe toti… ca e tara plina de ei.

PS: azi am fost in IOR. Frumos parc. Doar ca a cam ajuns strandul tiganilor borati si ordinari. 90 % dintre cei ce se scaldau acolo cred ca erau in ziua aia din saptamana in care se spala. Evident, toti tigani cu cardul de puradei dupa ei. M-am umplut de spume, mai bine stateam acasa…

Advertisements

2 comments

  1. Man, nici ei nu cred ce spun. Sunt manevraţi ca oamenii să fie preocupaţi de el şi nu de gestionarea dezastruoasă a crizei de către Boc. Nu ţi se pare ciudat ce brusc au apărut, odată cu moţiunea?


    • nu mi se pare deloc ciudat… pentru ca ma asteptam 🙂Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: