h1

Marea sterilizare…

26/04/2010

“Un prim esalon de 10.000 de indivizi vor fi sterilizati impotriva vointei lor.”

Mi-as dori ca aceasta fraza sa fie desprinsa dintr-un cotidian de stiri din Romania si sa fie vorba despre etnia rroma insa din pacate pentru noi, este vorba despre chinezi, care alarmati de numarul crescand al populatiei, au recurs la sterilizare. Lumea se oripileaza… si n-am sa inteleg niciodata DE CE?

Se stie ca nivelul de trai in China este unul foarte, foarte scazut. O duc atat de rau incat majoritatea isi pun problema zilei de maine. Unul dintre motivele pentru care s-a ajuns aici ar fi acela ca sunt foarte, foarte multi si ca resursele de mancare sunt aproape de epuizare.

Ok, sa-i lasam pe chinezi ca nu mananca din orezul nostru (deocamdata) si sa ne focusam asupra tiganilor autohtoni. Toate marile intersectii din Bucuresti sunt impanzite de tiganci cu cate 4-5 boraci dupa ele. Si pentru ca au atatia copii incat n-au ce sa le dea sa manance, se apuca de cersit. Chinezii macar au o urma de bun simt si inainte sa devina cersetorii mapamondului iau masuri care la prima vedere par dure. Ei bine, faptul ca la noi NU se iau masuri este mai dur decat masura de a steriliza toate cuplurile care au deja un copil.

Daca ma mai uit o data pe fraza de la inceputul acestui post, imi dau seama ca totul se intampla “impotriva vointei lor”. Dar de ce impotriva vointei lor? Cine ar vrea sa aiba 7 copii si sa n-aiba cu ce sa-i hraneasca? Ca parinte, de ce ai vrea sa ai copii pe care sa-i vezi crescand schilozi, nemancati si vai mama lor? Am inteles ca n-au fost suficient de absurzi incat sa sterilizeze cuplurile tinere care n-aveau inca un copil. I-au sterilizat pe cei care aveau acasa cel putin o odrasla in asa fel incat, pe viitor, toate familiile sa aiba cel mult un copil. Ce-i rau in asta?

Acum, sa-mi demonstrez extremismul (extrem) cu care am fost zamislit de Mama Natura, as face acelasi lucru cu tiganii nenorociti de la noi din tara. Cum au venit la maternitate pentru prima nastere… pac, sterilizare. Cu sau fara ca ei sa stie… nici nu mai conteaza… Iar aia de la Drepturile Omului sa ma pupe-n cur… ca sa n-o zic mai urat 🙂 (da, si Madonna sa ma pupe in acelasi cur).

Advertisements

3 comments

  1. =)) hai ca m-ai facut sa rad cu lacrimi pe ziua de azi, esti tare!!!!!!!!!


  2. Stai ca-ti zic eu o metoda si mai subtila, si mai eficienta. Nu sterilizezi omu’ dupa primu’ copil. Il lasi asa, dar sterilizezi copilu’. Peste 100 de ani tiganii n-or sa mai fie. 😀


  3. O mică observaţie personală: de ce sunt mai săraci, de aia au mai mulţi copii. Nu e curios?Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: