h1

recapitulare

02/04/2010

Eu abia acum am inceput sa mai citesc din articolele de ieri. Si pentru ca a fost 1 aprilie… nu prea cred nimic din ce citesc. Astfel, am “aflat” de pe agentia.org ca Barcelona va juca cu sigla Dacia pe piept pana la sfarsitul sezonului. :)) Buna gluma… dar nu cred nici picat cu ceara.

———————————————

Inca o chestie. Proasta zi si-au ales astia de la RATB s-o puna de o greva spontana. Ce va spun acum e fictiune… dar este un scenariu perfect plauzibil.

“Este dimineata, un batranel trecut de 70 de ani, adus de spate, carand dupa el o plasa de panza neagra astepta 102-ul, cu gandul de a se indrepta spre piata Salajan. Momentele cand putea sa doarma dupa rasaritul soarelui trecusera de foarte mult timp. Un tanar opreste masina, scoate capul pe geam si-i spune batranului: <Tataie, e greva la RATB, ia-o pe jos ca astepti degeaba>. Batranul, contrariat… ca toti ceilalti batrani de varsta lui: <‘Tu-va muma-n cur de vahabonzi. Nesimtitilor, faceti bascalie de un batran. Oi fi eu mos, dar stiu ca azi e 1 aprilie… da-ti-i drumu’ d-aici, ca ma pacaliti!!!>”. Tanarul inchide geamul si goneste mai departe cu zambetul pe buze.”

Cati credeti ca nu si-au luat teapa ieri? Apropo… ieri in jur de 10:30, batranelul din povestioara de mai sus inca astepta 102-ul :)) Teapa… ca n-a mai venit. Adevarata pacaleala si-a luat-o de la cei de la RATB. Si avea si talonul de pensie cu el… 🙂

———————————————

Si inca o stire pe care dac-as fi aflat-o ieri probabil ca azi mi-as fi lasat masina acasa. Cica ieri, in traficul din Bucuresti, 2 soferi certareti s-au apucat de treaba. Unul a claxonat, celalalt a aruncat cu o piatra in masina primului… asta suparat si-a luat pistolul si l-a impuscat pe nesimtit. Ceva mai simplu? :)) Sunt curios ce-ar fi facut daca avea la indemana un aruncator de flacari sau o bazooka… dar credeti-ma, am suficienta imaginatie incat sa ma cracanez de ras…

———————————————

Nu stiu daca ne mai “vedem” pana de Pasti asa ca – Un Paste Fericit !

Advertisements

3 comments

  1. Paste Fericit si tie :*!


  2. hai ma… ca l-a impuscat cu pistol cu bile… exagereaza si astia de la tv :))


  3. Paste Fericit si petrecere frumoasa alaturi de ceidragi!Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: