h1

Boc cel Mic si reintoarcerea la vechile obiceiuri.

31/03/2010

Haideti, recunoasteti ca vi s-a facut dor (cei care ati prins) de momentele de dinainte de 89 cand, o data pe zi, aparea mai marele si “predica” ceva la tv sau radio. Nu era frumos? Toata lumea era informata, toti stiau ce se intampla in tara sau ce nu mananca maine. Plus ca urma Rumburac si inelul fermecat… care printr-o simpla rasucire pe deget putea face foamea sa dispara…

——————————————————————-

In zilele noastre, dupa mai bine de 20 de ani de la indepartarea tovarasului, un lindic premier mic la stat si mai mic la sfat, pe numele sau de scena Boc, aflat la a treia “descalecare”,  si-a luat traista-n bat si mamaliga-n traista si s-a dus la Televizuina romana cu un “special request”. Si l-a luat el pe domnul Sassu (pastorul acestei institutii de care vorbeam) si i-a cuvantat: “Marite conducator,  ma cunosti, sunt al mai mare dintre cei mici… cu cel mai al dracu’ deosebit respect iti ofer onoarea de a-mi acorda 30 de minute pe saptamana din grila ta de programe. Astfel, poporul MEU va fi mai bine informat. Daca se poate, le vreau miercurea… ca altfel te ia mama dracu’.”

Pare-se insa ca tovarasul Sassu a strambat din nas… ca altfel nu-mi explic de ce a fost concediat aproape instant din pozitia pe care o ocupa. Cred ca i-a zis ceva de genul: “Marite stapan, nu pot miercurea dupa 8… e meci. Se joaca Champions League… si iese banu’ grup… stii si mata. E greu cu criza… mai facem si noi un ban, mai relansam economia”. “Raspuns gresit” spuse micul mic, stergandu-si mucii cu maneca sacoului de 3000 EUR, platit din bani publici. “Muta mascota in dreapta… esti blocat pentru urmatoarea intrebare. Urmatoarea intrebare este: <nu-i asa ca nu mai ai nevoie de acest job?>” Domnul Sassu, vadit interesat in a raspunde la aceasta intrebare dadu sa zica ceva. Micul Muc insa, il opri inainte sa deschida cu adevarat gura si-i spuse: “Nuuuu. Meriti !”

——————————————————————-

Deci va dati seama unde s-a ajuns? Unde e nesimtitul de Basescu sa vina si sa-i dea putin peste nas. El, tatucu’ lui, care l-a pus premier pentru a treia oara… si care nu cu mult timp in urma arata cu degetul catre Geoana si catre PSD si spunea: “COMUNISTII”.

Ce ma doare mai tare este ca au aparut pulifrici cu duiumul (vezi rezultatele alegerilor) care au zis: “Daaaa, comunistii, huooooo”.

Stiu, suntem in postul Pastelui si cum ar zice preotul “trebuie sa fim mai buni, sa iubim, sa daruim, sa iertam”. Ei bine, acum, in “saptamana mare”, vreau sa-i vad morti p-astia doi si pe toata ceata lor de comunisti… nu de alta, dar vad ca si ei ne doresc noua acelasi lucru…

Doamne iarta-ma !

Advertisements

5 comments

  1. Ah, foarte amuzant postul tau :))) Mai ales trimiterea la reclama Vodafone. 😀 Pe de alta parte, e trist, si ai dreptate. Cred ca R`ul de la Romania vine de la R-ac. Ca racu`napoi, nu`nainte. Ptiu!


    • am eu un prieten care zice “nu-i nimic, mergem inainte… ca inainte era mai bine” :))


  2. haha, buna asta :))


  3. (Sper sa fie evidenta ironia)
    Hai ma ce naiba, pai e o diferenta si intre comunisti ma. Uite, se vede de exemplu ca Basescu nu merge comunism d-ala Ceausist, nenorocit, cum merge astia de la PSD. Basescu si PDL-ul au ceva mult mai profund in ideile lor, ei se ghideaza dupa principii marxiste, ei reprezinta comunismul bun, dar se feresc de eticheta de comunisti doar pentru ca oamenii ie prosti si nu prea stie ei d-astia, “Marcși” si “Engăli”.

    Si acum pe un ton mai serios…Basescu asta e un fel de Chuck Norris al Romaniei.


  4. fugi cat mai poti !!!!Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: