h1

Mutu "strikes back"

29/01/2010

Se dovedeste inca o data ca forta unui om este direct proportionala cu ura celorlalt asupra lui. Nici nu s-a publicat bine ca in organismul lui Mutu a fost descoperita nu stiu ce substanta si gata, au sarit toti cu gura pe el. Ca e drogat, ca n-are caracter, ca e praf si bla, bla, bla.

Hoooo, catinel. Haideti s-o luam in ordine. Daca omul ala chiar a luat pastile pentru slabit? Daca s-a gandit ca trebuie sa slabeasca pentru c-a luat cateva kg dupa pauza cauzata de accidentare? E vina lui? Nu prea. Bine, ar fi vina lui ca n-a consultat medicul de la club dar oricum… haideti sa nu-l decapitam pe Mutu ca avea sibutramina in sange… De ce sa nu asteptam verdictul medicilor si abia dupa aia sa tragem concluziile?

Orice ar fi, eu sunt convins ca Mutu n-a facut-o intentionat. El a gresit o data si acum plateste cu varf si indesat… mi-e greu sa cred ca e atat de prost incat sa repete a doua oara o astfel de greseala… mi-e foarte greu sa cred.

Cata foame de bani… cata foame de scandal…

Advertisements

4 comments

  1. E mai complicat, omul e obligat de contract să ceara voie doctorului de la club indiferent ce medicament ia. Dacă a luat ceva de capul lui e nasol.

    Poate totuși e acoperit cumva. Sper…


  2. aiurea.. naşpa.. cam nasol!


  3. bogatasii si greselile……


  4. Man, e fotbalist, aşa că nu te aştepta la cine ştie ce culmi de inteligenţă. Şi un sportiv înscris în prima săptămână la juniori ştie că nu are voie să ia nimic fără să întrebe medicul. Iar ce a luat, a luat din proprie voinţă, nu e copil mic, a mai picat odată şi nimeni nu i-a pus pistolul la tâmplă. Părerea mea…Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: