h1

Din ciclul: Click – cel mai vandut ziar din Romania…

28/01/2010

… adica orice porcarie de pe lumea asta are si sustinatori… multi sustinatori…

N-as vrea sa se inteleaga din postul anterior ca am ceva cu Zoso, Julius Constantinescu sau Fishilica (daca el chiar o exista). Din contra. Pe zoso il vizitez zilnic pentru ca din cand in cand gasesc si lucruri (sau discutii) interesante acolo. In ceea ce-l priveste pe Julius Constantinescu, sunt fan. Omu’ este dement, in sensul bun al cuvantului, are o imaginatie de nu-i adevarat si scrie mai bine decat 95% dintre bloggeri (cel putin) garantat. Si nu in ultimul rand, ce as putea sa am cu Fishilica… despre care chiar nu stiu absolut nimic? Cel mai probabil este un om normal care si-a deschis un blog, si dupa 3 postari s-a trezit cu sute (poate chiar mii) de vizitatori unici… bravo lui, nimic de obiectat aici.

Desi n-am facut altceva decat sa atac relevanta si corectitudinea topului ZeList, spunand ca de fapt, nu este bazat pe nimic concret din moment ce experimentul lor a demonstrat asta… zoso s-a simtit oarecum lezat si sustine ca n-am niciun fel de argument sa ma pis pe ZeList. Astfel, s-a pornit o disputa (cu ajutorul Twitter-ului)… care s-a intins pe prea multe replici pentru a fi mutata aici. Pe scurt… el a zis ca n-are nicio samanta de logica ce am spus eu despre ZeList iar eu i-am promis ca daca-mi demonstreaza ca ce am spus eu este total ilogic, eu inchid blogul. Evident, gandul ca un “pulifric” de blogger (cum probabil sunt eu in viziunea lui) si-ar inchide blogul in urma unei dispute cu el, i-a suras atat de tare incat probabil ca i-a incetosat judecata (a carei capacitate, repet, nu o pun in niciun fel la indoiala).

Initial am intrebat: “@zoso cine va hotara daca ce am spus eu este logic sau nu, tu?” iar raspunsul lui a fost ” @somerio neah. eu si tu. incepem?” si zic: “@zoso Absolut“. Ce i s-a parut lui foarte ilogic? “@somerio zelist calculeaza topul saptamanal. deci n-are cum sa urce mii de locuri intr-o zi.” Evident, scos din context, zoso are perfecta dreptate… daca topul este calculat saptamanal, evident ca de la o zi la alta nu poti creste cu zeci de mii de locuri, perfect adevarat. DAR, pentru ca intotdeauna exista un DAR, “@zoso daca topul se calculeaza vinerea… iti arat ca de joi seara pana vineri seara sare zeci de mii de locuri. TRUE ?” Pentru ca in definitiv, experimentul cu pricina s-a desfasurat ieri, alaltaieri… ceva de genul asta. Si evident, rezumam totul la ziua in care s-a facut recalcularea ZeList… nu e logic ce spun?

Si colac peste pupaza… probabil unul dintre fondatorii ZeList-ului, ca altfel nu-mi explic de ce-i ia apararea in asemenea hal, apare domnul Mircea Popescu si-mi spune intr-un comment: “Vorbesti fara sa stii cu cine”. Pe bune? Asta suna a avertisment… sau chiar amenintare. Trebuie sa va repet de mai mult de 10 ori ca MA DOARE-N CUR DE ZELIST? Aveti senzatia ca daca sunteti in primii 100 in acest top trebuie ca lumea sa va cante-n struna pe bloguri? Va inselati 😉 Si va mai spun ceva… pana una alta acest blog este spatiu privat. Gratuit, dar al meu. Asa ca pot sa scriu ce vreau, despre cine vreau si cum vreau. Urasc oamenii care nu accepta ca altii (indiferent de locul lor in ZeList) sa aiba pareri diferite de ale lor…

Advertisements

6 comments

 1. Duuuude, oameni astia sunt mai rau decat jucatorii aia hardcore de World of Warcraft. Deci tin sa-ti spun ca am ras cu lacrimi. Daca oamenii se ambaleaza asa tare ca te iei de topul lor, e grav. :))
  Vezi sa nu te trezesti asasinat. :))


 2. CL este un dezastru:)


 3. pai acolos bani multi posibil :))


 4. Ho bre, amenintare. Stai incet.

  Daca te intereseaza la ce ma refeream, gasesti in link sub nume, si daca nu, nu-i suparare.


 5. Sper ca restul de 5 % sunt Pirca, Eftimie si Sendroiu 😀


  • Nu stiu daca 3 persoane (la cat e blogosfera de mare) pot reprezenta 5 procente… dar am zis 95% ca sa pot lasa loc pentru altii… inca nu-i cunosc pe acei 5 %… dar poate ei exista 🙂

   Bafta !Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: