h1

Sa-nceapa distractia !

05/10/2009

Gata, incepe distractia… se apropie campania electorala si s-au apucat de treaba baietii de pe la primarii. S-au decopertat zeci de strazi in tot Bucurestiul cica in vederea asfaltarii. Sunt curios daca o sa termine pana in alegeri 🙂 (dar sunt sceptic).

O faza care m-a amuzati (si tototdata m-a intrigat foarte tare) a fost urmatoarea. Probabil ca cei din Bucuresti stiu ca doar ce s-au terminat lucrarile de renovare din Pasajul Unirii. Ei bine, prima oara cand am trecut prin pasaj (dupa terminarea lucrarilor), la intrarea in pasaj dinspre Tineretului, era un ecran electronic pe care scria “Proiect finalizat cu o luna inainte de termen !”. Asa, si ?!?

Daca il terminau cu o luna dupa termen ar fi pus un afis pe care sa scrie: “Ne cerem scuze pentru intarziere” ?!? Normal ca nu. Si atunci ma intrebam… oare ce au vrut sa transmita ? Vor sa-i felicitam ?

Ei bine, aseara am trecut din directia cealalta, cu intrarea la spitalul Coltea… n-am apucat sa vad exact ce scria dar am apucat sa vad ca scria ceva despre “Sorin Oprescu”… azi am auzit ca-si va anunta oficial candidatura la presedintie :)) Brusc m-am prins… vrea la Cotroceni si asta…

PS: cu urmatoarea ocazie cu care o sa mai ajung acolo o sa va spun exact ce scrie… sau poate imi spuneti voi 🙂

Advertisements

8 comments

 1. As vrea sa inceapa executiile publice, sa fi un fel de sezon. In piata publica, cu ghilotina si tot tacamul. Asa m-as duce la vot..


 2. Daca se decoperteaza si asfalteaza Bucurestiul, pai parca il si vad pe Oprescu candidand. Independent.


  • si-a anuntat-o ieri… si da… ca independent 😀


   • Da?

    Eee… cand stai de la 8 la 8 la facultate, poate sa cada guvernul intre timp si nu afli. =))


 3. acum as putea sa fiu rau… si sa spun: “du-te la facultate, invata, invata si iar invata… in felul asta o s-avem si noi someri de lux”… dar n-o spun pentru ca sper sa vina vremuri mai bune…


 4. eu cam asa vad lucrurile http://www.raspo.ro/mincinosii


 5. Mie mi se par penali primarii astia care isi pun numele pe palcute la parcuri, strazi, poduri, oriunde e de-o afisare pe spatiu public in vederea cresterii awareness-ului.

  Dubiosii astia se lauda ca au facut ceva cu banii nostri! Sau ar trebui sa le spunem sarumana pt ca si-au facut treaba?


 6. Da-i dracu de inapti, cum e vorba de campanie, cum fac si ei ceva. Nu vezi, si acum, a plecat PSD de la guvernare, imediat s-au trezit PDL ca au bani pentru drumuri si agricultura, s-a trezit Boc ca invatamantul nu e structurat cum trebuie. Ce pretentii sa ai? Niste jigodii parsive care au ajuns sa cerseasca voturi in cel mai josnic mod. Incearca sa ne cumpere, nu sa ne castige.Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: